CSM Politehnica Iași întâlnește mâine, de la ora 21.00, CSU Craiova, în prima etapă a noului sezon din Liga 1, iar Flavius Stoican a primit astăzi o veste bună în ceea ce privește jucătorii pe care se poate baza la Severin. Portughezii originari din Insulele Capului Verde, Tiago și Platini, au primit cartea verde și vor putea evolua în partida contra oltenilor.

Din lotul deplasat în Oltenia face parte și Narcis Bădic, chiar dacă acesta încă se află în negocieri privind reducerea salariului. O decizie va fi luată săptămâna viitoare, când președintele Adrian Ambrosie va avea o întâlnire decisivă cu fotbalistul ieșean.

În vederile conducerii din Copou a intrat un tânăr jucător al FCSB, pe care CSM Politehnica l-ar putea împrumuta în sezonul viitor. Este vorba despre Cristian Iulian Onțel, fotbalist care poate evolua în linia de mijloc, dar și ca vârf. Onțel a debutat în Liga 1 în tricoul Stelei, în 2015, împotriva CSMS Iași, atunci când a fost eliminat după ce a încasat un cartonaș roșu. Sezonul precedent a fost împrumutat de gruparea din Capitală la Academica Clinceni. Acesta are 19 ani și este evaluat de site-urile de specialitate la 50 de mii de euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published.