vladut simionescu

vladut simionescu

Vlăduț Simionescu, sportivul ieșean care a câștigat medalia de bronz la Universiada din 2015 și a reprezentat România la Jocurile Olimpice din 2012, și-a rupt ligamentul încucișat anterior drept și are mari șanse de a rata Olimpiada de anul acesta.
Ieșeanul a cerut ajutor de la federație, dar nu a primit niciun răspuns de la oficialii români, deși sportivul are nevoie urgentă de operație.

“Nimeni de la federație nu îl mai caută. Nu mai răspunde! Ar trebui trimis în Austria pentru operație. Eu mă zbat, dar nu sunt fonduri. E legitimat la CS Politehnica Iași, dar e club studențesc, nu are suficienți bani”, a declarat mama lui Vlăduț Simionescu.

Federația Română de Judo nu se grăbește să ofere un răspuns, deși mai sunt doar câteva luni până la cea mai mare competiție sportivă a lumii. “N-am văzut solicitarea, o s-o verific şi o să-l sun pe domnul Năftică. Am vorbit cu ei la finalul anului, mi-au zis că nu pot merge la Rio, că trebuie să se opereze, dar nu mi-a cerut vreun ajutor. Să vedem şi ce costuri impune, nu pot da un răspuns imediat. Noi ne-am şi mutat, a fost o perioadă agitată”, a declarat Gheorghe Savu, secretar general interimar.

Vlăduț Simionescu a fost declarat cel mai bun sportiv al clubului Politehnica Iași în anul 2015.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.