SPORT MOLDOVA vă oferă exclusiv momentul în care Ionel Ganea s-a apropiat de jurnalista Alina Iosub, imediat după terminarea interviului, fapt nerecunoscut de către antrenorul FC Voluntari într-un interviu acordat Prosport.

 

CSMS Iași a pierdut, scor 0-1, partida disputată aseară împotriva formației FC Voluntari. La finalul întâlnirii, Andrei Cristea a fost chemat la flash-interviu înaintea lui Ionel Ganea, fapt ce l-a enervat la culme pe antrenorul ilfovenilor. Ganea a început să o înjure pe jurnalista LOOK TV, Alina Iosub, chiar înainte ca aceasta să intre în direct cu invitatul pe care îl avea în acel moment. La fața locului s-au aflat și doi jurnaliști Sport Moldova, care au surprins momentele de după interviul acordat de Ganea în direct.

“Fă, ochelaristo, bagă-mă, fă, în direct! Ești o țărancă, mânca-mi-ai p**a”, sunt jignirile aduce de Ionel Ganea jurnalistei. Aceasta a intrat într-un “dialog” cu fostul atacant al naționalei României, încercând să obțină scuzele de rigoare. “Vrei scuze? Sugi p**a, poftim! Scuză-mă!”, a continuat Ganea.

A venit și rândul lui Ganea la interviu, acesta a intrat în direct ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, iar apoi a încercat să o pupe pe Alina Iosub. S-a apropiat de ea și i-a șoptit o altă înjurătură la ureche. “E a doua oară când mi-o faci, dar data viitoare, la Botoșani, s-ar putea să nu te mai întorci viu la București. Îți promit!”, i-a răspuns jurnalista, Ganea replicându-i că nu este așa sigur că Alina Iosub va mai fi angajată până la meciul de la Botoșani.

Într-un interviu acordat pentru ProSport, Ionel Ganea spune că la finalul interviului nu s-a apropiat de jurnalistă decât pentru că pe acolo trebuia să iasă, altceva reieșind din filmarea oferită exclusiv de www.sportmoldova.ro.

“R: Te-ai dus spre ea, se vede clar pe cameră
IG: Pe acolo trebuia să trec. Nu aveam pe unde. Nu!? Acolo era panoul şi pe acolo trebuia să ies afară. Camerele erau în faţă şi trebuia să ies prin lateral. Ea strigă după mine că nu mai ies viu. Păi, ce gest e ăsta?” – sursa: digisport.ro


 

Leave a Reply

Your email address will not be published.