Ceahlăul - SC Bacău

Ceahlăul – SC Bacău

SC Bacău s-a impus cu scorul de 3-0 în etapa a XXII-a a ligii secunde, pe teren propriu, în fața formației Ceahlăul Piatra Neamț. După egalul cu Balotești, au urmat două partide foarte bune făcute de trupa antrenată de Cristi Popovici, marți la Constanța (2-1 în fața Farului) și ieri, în fața nemțenilor (3-0). Vraciu a marcat de două ori, în prima repriză din penalty (18) și în actul secund după o pasă primită de la Dumitriu (55). Dudu Drugă a închis tabela cu o execuție spectaculoasă din lovitură liberă, mingea ajungând direct în vinclul porții apărate de Barna.

În urma acestei victorii, Bacăul se desprinde la 5 puncte de principala sa urmăritoare, ACS Berceni, în timp ce Ceahlăul este tot mai aproape de Liga a 3-a.

”Era clar că cele 3 puncte din partida de azi erau foarte importante pentru noi, după meciul foarte bun de la Constanța. Am luat din nou o opțiune foarte serioasă pentru accederea în play-off. Consider că astăzi nu s-a pus niciun moment problema învingătorului, a fost un meci pe care l-am controlat de la început până la sfârșit și ne declarăm foarte mulțumiți de ce am realizat. După egalul dintre Berceni și Balotești, șansele noastre la play-off au ajuns la 80%, după ce, înainte de jocul de la Constanța, erau undeva la 10%. Am luat 6 puncte mari și sper să ne păstrăm poziția până la final”, a declarat Cristi Popovici, antrenorul băcăuanilor.

Etapa viitoare, SC se va deplasa la București, pentru întâlnirea cu Rapid, iar Ceahlăul va primi vizita Oțelului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.