Anunțat drept salvator pentru CSM Politehnica Iași, parteneriatul cu Fotbal Hebdo este pus din ce în ce mai des sub semnul întrebării. Firma condusă de Arcadie Zaporojanu s-a angajat să aducă jucători de top la Iași, să contribuie din punct de vedere financiar și să sprijine managementul clubului pentru a atinge obiectivul fixat la începutul sezonului, accederea în play-off-ul Ligii I de fotbal. Perioada de transferuri este aproape de final, iar în locul jucătorilor promiși de Fotbal Hebdo au ajuns fotbaliști cu puține jocuri în ultimele sezoane. Având în vedere că cele mai bune transferuri ale ieșenilor din această vară, Kelava, Qaka și Ștefănescu nu au venit pe filiera lui Zaporojanu, suporterii au început să devină tot mai sceptici în privința ajutorului pe care îl pot oferi cei de la Fotbal Hebdo. Primele semne de întrebare în privința seriozității moldovenilor de peste Prut au fost puse pe seama cantonamentului de la Tiraspol, anunțat inițial că va fi suportat de către parteneri, ca mai apoi să se afle că de fapt a fost achitat tot din bugetul ieșenilor. Scepticismul suporterilor a continuat mai apoi prin nerealizarea unor transferuri cu nume în Copou, ca Tade sau Kapetanos, Iașul având mare nevoie de un atacant încă de la începutul perioadei de pregătire. În cele din urmă, problema vârfului de careu pare să fie aproape rezolvată prin aducerea lui Salim Cisse, alt jucător adus fără ajutorul celor de la Fotbal Hebdo.

Cu toate acestea, președintele ieșenilor, Adrian Ambrosie, s-a arătat în continuare optimist în ceea ce privește colaborarea cu firma lui Zaporojanu, un factor important reprezentându-l momentul zero al ieșenilor. Fotbal Hebdo și-a manifestat intenția de a investi masiv în echipă abia când gruparea din Copou va ajunge pe zero cu datoriile. Momentul mult așteptat de toată lumea va sosi curând, Fundația Sportului Ieșean anunțând că va sprijini CSM Politehnica în acest demers.

Ce se va întâmpla după acest moment cu Fotbal Hebdo, rămâne de văzut. Cert este că Ambrosie a anunțat că echipa se poate descurca în Liga I și fără sprijinul moldovenilor de peste Prut. Voi de ce părere sunteți, mai aveți încredere în acest parteneriat?

Mai aveți încredere în parteneriatul CSM Politehnica - Fotbal Hebdo?

Loading ... Loading ...

Leave a Reply

Your email address will not be published.