CSM Politehnica Iași a găsit în sfârșit drumul spre victorie și a obținut toate cele 3 puncte din meciul disputat pe teren propriu, în compania formației Pandurii Tg. Jiu.

Echipa antrenată de Nicolo Napoli a câștigat cu scorul de 3-2, după un meci spectaculos, în care oaspeții au condus încă din minutul 5. Valentin Alexandru a deschis scorul cu un șut care a lovit mai întâi bara transversală și a depășit cu puțin linia porții apărate de Alessandro Caparco. Ieșenii au egalat în minutul 34, la prima fază de atac cu adevărat importantă. Alexandru Ciucur a intrat foarte bine în centrul careului pandurilor și a șutat cu piciorul stâng la colțul lung, fără nicio șansă pentru Stanca.

Repriza secundă a început excelent pentru CSM Politehnica, Boiciuc aducându-i pe alb-albaștri în avantaj după o pasă a lui Țigănașu. Pandurii au egalat după doar 4 minute, Valentin Alexandru reușind dubla. În minutul 62, Piccioni a marcat golul victoriei pentru ieșeni, împingând mingea în plasă din 6 metri, după un șut surprinzător a aceluiași Țigănașu.

Scor final, CSM Politehnica Iași – Pandurii Tg. Jiu, 3-2, iar gazdele ocupă poziția a VII-a, cu 12 puncte acumulate. Etapa viitoare, echipa antrenată de Nicolo Napoli va întâlni în deplasare, Astra Giurgiu.

”Am câştigat un meci foarte greu. Băieţii şi-au revenit după 20 de minute din prima repriză în care am jucat fără idee. Cred că am avut şi frică. După ce am primit gol, după 20 de minute, băieţii au făcut un meci foarte bun şi am câştigat toate punctele meritat. Felicit băieţii că au jucat cu orgoliu, că au avut atitudine foarte bună şi am început din nou să joace cum ştiam. E bine pentru clasament, aveam nevoie de aceste trei puncte”, a declarat Nicolo Napoli la final.

 

Note acordate de sportmoldova.ro:

Caparco – 8
Voicu – 7
Saric – 7
Frăsinescu – 8
Sato – 8
Ciucur – 8
Mitic – 8
Vasile Gheorghe – 7
Țigănașu – 9
Piccioni – 8
Boiciuc – 9,5

Bădic – 7,5

Napoli – 8

Ciucă a jucat 6 minute

Bosoi a intrat în minutul 85

Leave a Reply

Your email address will not be published.