CSM Politehnica Iași a câștigat cu scorul de 3-2 partida disputată aseară împotriva formației Pandurii Tg. Jiu, dar președintele clubului ieșean nu este deloc mulțumit de ceea ce se întâmplă la conducerea alb-albaștrilor.

“Îi atrag atenţia domnului Antohi, care nu a mai fost la echipă de 10 luni, că dacă mai vorbeşte o dată, o să vorbesc şi eu! A fost numit politic! Să lase echipa în pace! Să se ducă să dea cu pumnul în masă să ceară bani! Daţi-vă demisia, domnule Antohi! Şi aşa spuneţi că se dau prea mulţi bani la fotbal!” a spus Prunea la finalul meciului cu gorjenii.

Președintele Comitetului Director i-a răspuns lui Prunea, fără a fi, însă, la fel de acid precum președintele clubului de fotbal. ”Sunt trist pentru că în loc să ne bucurăm de victoria de aseară și de faptul că echipa a ieșit din impas, vorbim despre alte lucruri. Funcția mea este una onorifică, iar demisia nu poate fi cerută de un președinte executiv, care se subordonează și este numit de Comitetul Director”, a declarat Antohi.

Florin Prunea a atras aseară atenția și autorităților locale asupra faptului că CSM Politehnica Iași are câteva miliarde datorii la bugetul statului și câteva restanțe salariale. Primarul Mihai Chirica a spus faptul că echipa a primit recent 360.000 de lei și va mai primi, cel mai probabil săptămâna viitoare, de la Fundația Sportului Ieșean și de la Consiliul Județean în jur de 900.000 de lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.