SC Bacău

SC Bacău

În această seară, de la ora 20:00, SC Bacău întâlnește Rapid București, într-o partidă care poate trimite formația băcăuană în play-off-ul ligii secunde și o poate scăpa definitiv de emoțiile retrogradării.

“Noi ne-am oferit mereu la joc, nu am mers la ciupeală. La fel se va întâmpla și acum. Mergem pe atac, mergem pe cartea victoriei. Eu sper ca atmosfera din Giulești să-i motiveze pe jucătorii mei, nu să-i coplesească”, a declarat antrenorul Cristi Popovici.

Antrenorul moldovenilor a primit o veste bună în ceea ce privește întâlnirea din această seară, Adrian Gheorghiu fiind apt din punct de vedere medical, dar Masella rămâne, în continuare, accidentat.

SC Bacău se află în acest moment pe ultimul loc ce duce în play-off, cu 35 de puncte, acesta fiind penultimul meci din sezonul regulat. Etapa viitoare, echipa antrenată de Cristi Popovici va sta, iar în ultima rundă va da piept cu Academica Clinceni. Principala urmăritoare, ACS Berceni, are 30 de puncte și va întâlni în ultimele două etape Ceahlăul și Rapid București.

Leave a Reply

Your email address will not be published.