Valeriu Iftime

Valeriu Iftime

După 3 etape de la startul play-out-ului și cu 4 puncte acumulate în partea a doua a campionatului, botoșănenii simt deja fiorul retrogradării și sunt îngrijorați cu gândul la viitor. FC Voluntari și Concordia Chiajna s-au întărit în această iarnă și au reușit să se apropie de formația antrenată de Cristi Pustai, punând presiune pe echipele de deasupra liniei.

“Situația s-a complicat și sigur că este îngrijorător. Trebuie să facem 1,5 puncte în fiecare meci și depindem și de celelalte echipe. Încă o dată, este complicat. Rămânem în prima ligă dacă suntem fotbaliști și antrenori. Dacă nu reușim asta, până la urmă nu suntem nici primii și nici ultimii care părăsesc Divizia A. Eu nu mă gândesc, totuși, încă la retrogradare”, a declarat Valeriu Iftime.

În acest moment, FC Botoșani se află pe poziția a 4-a în play-out, cu 17 puncte, fiind urmărită de Concordia Chiajna (16p), FC Voluntari (16p) și Poli Timișoara (15p). Etapa viitoare, moldovenii se vor deplasa la Craiova, pentru întâlnirea cu CS U.

Leave a Reply

Your email address will not be published.