CSMS - Concordia (Bole_foto_Andrei Luca)

CSMS – Concordia (Bole_foto_Andrei Luca)

CSMS Iași – Concordia, 2-3
Au marcat: Cristea (61), Piccioni (93)/ Cristescu (33), Giurgiu (70), Roșu (92)

CSMS Iași a pierdut cu scorul de 2-3 partida disputată în fața Concordiei Chiajna și a ratat șansa de a se desprinde poate decisiv în lupta pentru locul 7.

Trebuie să căutăm mult în arhivă pentru a găsi ultimul meci din Copou în care echipa ieșeană a primit 3 goluri, acest lucru întâmplându-se acum un an fără o zi, atunci când CFR Cluj s-a impus cu scorul de 3-0, într-un meci care nu mai conta atât de mult pentru echipa antrenată de Nicolo Napoli. CSMS a mai primit totuși chiar și 4 goluri și chiar în acest sezon, în august 2015, atunci când campioana Astra câștiga cu 4-1.

Gazdele au amenințat în startul partidei de câteva ori poarta apărată de Bălgrădean prin Andrei Cristea, care a trimis cu o lovitură de cap mingea în brațele portarului ilfovenilor, iar câteva minute mai târziu a încercat să înscrie printr-un lob, dar același Bălgrădean a fost la post.

Concordia a deschis scorul în minutul 33, prin Cristescu, care a profitat de o gafă imensă a lui Ciucă, fundașul ieșenilor lăsându-l singur pe Grahovac, care nu a mai avut ce face în face mijlocașului oaspeților.

În repriza secundă, moldovenii au început asediul la poarta Concordiei și Cristea a ratat din nou în minutul 60, dar această ocazie anunța golul egalării din minutul 61, atunci când atacantul care și-a serbat astăzi ziua de naștere a marcat la colțul scurt. CSMS nu a sperat foarte mult la cele 3 puncte, deoarece Giurgiu a înscris cu un șut plasat de la 16 metri, iar alb-albaștrii au pornit din nou în goana după egalare. Cristea a fost din nou foarte aproape de gol în minutul 79, dar Bălgrădean a scos de pe linia porții.

Chiajna a dat lovitura de grație în minutul 91, atunci când Ciucă a greșit din nou, iar Neluț Roșu a înscris primul său gol din acest sezon. O tresărire de orgoliu a făcut ca Piccioni să marcheze golul doi al Iașiului în minutul 93, dar era prea târziu, iar CSMS – Concordia s-a terminat 2-3.

Leave a Reply

Your email address will not be published.