Politehnica Național Iași se confruntă în această perioadă cu mari probleme financiare, iar cele mai importante jucătoare au început deja să părăsească formația ieșeană. Mosley a declarat faptul că nu poate juca gratis, pentru că nu este sclav, dar mai ales pentru că aproape toți banii pe care îi câștiga, îi trimitea acasă, iar Galdeira încă așteaptă să îi fie cumpărat biletul de avion spre SUA. Aceasta din urmă se pare că ar avea mai multe oferte de la formații din Europa care joacă în Euroligă.

Deși oficialii ieșeni anunțaseră inițial faptul că există șanse ca Politehnica să nu se prezinte la partida cu Sirius Tg. Mureș de mâine, aceștia au dat asigurări că meciul se va juca, mai mult din respect pentru suporterii care au fost alături de echipă în startul acestui sezon.

Ce se va întâmpla după partida care va avea loc mâine, de la ora 17.00, în Sala Polivalentă, rămâne de văzut, dar sunt șanse mari ca încă o echipă care promitea rezultate, aducea ieșenii la sală și ar fi putut aduce cupele europene la Iași, să fie desființată.

Leave a Reply

Your email address will not be published.