UPDATE

Politehnica Iași s-a impus cu scorul de 35-28 în partida disputată astăzi la Constanța, într-o partidă contând pentru Divizia A de handbal masculin. În urma acestei victorii, echipa antrenată de Florin Spiridon s-a distanțat la 6 puncte de Dobrogea Sud și la 3 puncte de ocupanta locului secund, HC Farul Constanța.

Etapa viitoare, Politehnica va primi vizita formației ACS ATLETICO ALEXANDRIA, în etapa a X-a a Diviziei A. Ieșenii vor reveni la malul mării la începutul lunii decembrie, atunci când vor întâlni într-un nou derby al promovării formația HC Farul Constanța.

———————————————–

Astăzi, de la ora 13.00, Politehnica Iași va întâlni în deplasare, formația Dobrogea SUD Constanța II, într-o nouă etapă a Diviziei A de handbal masculin. Liderul seriei, Politehnica, a făcut deplasarea de ieri la Constanța și speră într-o victorie care ar putea să o desprindă în lupta pentru promovarea în Liga Națională.

„O eventuală victorie cu Dobrogea Sud II ar însemna un pas important spre îndeplinirea obiectivului propus, promovarea în Liga Naţională. Întâlnim o adversară valoroasă, dar ne-am pregătit exemplar pentru acest joc şi cred că suntem în stare să ne întoarcem acasă cu un rezultat favorabil”, a declarat Florin Spiridon, antrenorul ieșenilor.

Politehnica Iași se află în acest moment pe primul loc al clasamentului, cu 18 puncte acumulate, în timp ce adversara de astăzi are 3 puncte mai puțin și se clasează pe poziția a 4-a.

Leave a Reply

Your email address will not be published.