Chiar dacă încă așteaptă un răspuns din partea autorităților locale în privința situației financiare din sezonul viitor, SC Bacău a ajuns la un acord cu Marius Croitoru, care dorește să-și încheie cariera în orașul lui Bacovia. Mijlocașul a purtat discuții cu președintele Cristian Ciocoiu și cu antrenorul Gheorghe Poenaru și va ajuta formația băcăuană în sezonul următor de liga secundă.

“De fapt, eu nu am părăsit cu adevărat niciodată Bacăul, nici când eram la Steaua, nici când eram la Vaslui, nici când eram la Botoşani. Bacăul mi-a dat enorm, inclusiv o familie. Vreau ca pe final de cariera să dau şi eu ceva înapoi Bacăului. Sper din tot sufletul să am această posibilitate. Eu am convingerea că se va găsi înţelegere, iar Sport Club îşi va continua activitatea în liga secundă. Dorinţa mea este să-mi închei cariera în Bacău. Şi nu oricum, ci cu o promovare în prima ligă. E timpul să readucem fotbalul băcăuan acolo unde a fost ani de-a rândul. Iar asta nu se poate face decât cu sprijinul factorilor locali. Sper să am posibilitatea de a pune umărul la ascensiunea Sport Clubului. Ştiu că echipa vine după un sezon foarte bun, astfel încât, dacă se rezolva problemele financiare, există toate premizele ca lucrurile să aibă o continuitate pozitivă”, a declarat Croitoru.

Fotbalistul vine din postura de jucător liber de contract, după ce a evoluat ultima dată pentru Poli Timișoara. SC Bacău are programată reunirea lotului pentru data de 20 iunie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.