Unul dintre cei mai apreciați jucători de la FC Botoșani, Atilla Hadnagy, a luat decizia de a nu mai continua, și sezonul viitor, sub comanda lui Leo Grozavu. Atacantul urmează să părăsească echipa moldavă, pentru a evolua în liga secundă, la formația Sepsi Sf. Gheorghe, fiind, astfel, mai aproape de familia sa.

„A fost o decizie foarte grea, dar în viaţă trebuie să te gândeşti şi la familie, să pui familia pe primul plan. Până acum m-am gândit doar la fotbal, dar acum trebuie să mă gândesc mai mult la familie, la copii, pentru că e greu să fii mereu plecat pe drumuri şi să stai departe de casă. De aceea, 90% rămân pentru familie acasă. Au fost multe nopţi nedormite, multe zile în care a trebuit să decid, să fac o alegere. Îmi vine foarte greu să las această echipă frumoasă.”, a declarat atacantul.

Președintele moldovenilor, Cornel Șfaițer, a ținut să aprecieze devotamentul lui Hadnagy pentru echipă și dorința acestuia de a fi mai aproape de casă.

„Atty a fost un super băiat din toate punctele de vedere, un adevărat profesionist şi un jucător care datorită vieţii sportive pe care a dus-o a reuşit să aibă continuitate la nivelul primului eşalon fotbalistic al ţării. Am discutat mult cu el, mi-aş fi dorit să rămână, însă nu sunt supărat pe alegerea pe care a făcut-o pentru că l-am înţeles perfect. Trebuie să se dedice şi familiei. Cu siguranţă Atty va rămâne în istoria FC Botoşani şi cred că prin ceea ce a făcut pe teren şi-a câştigat definitiv locul în inima fanilor botoşăneni.”, a precizat Șfaițer, pentru aceeași sursă.

Hadnagy a fost prezent la reunirea lotului celor de la FC Botoșani, pe 15 iunie, doar pentru a completa formalitățile pentru transfer. Acesta a venit la FC Botoșani de la FC Brașov, în vara anului 2013. În ultimul sezon al Ligii I, atacantul maghiar a avut 7 reușite.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.