Rapid-Suceava-Bucovina-Pojorata_foto_gazetasv

Rapid-Suceava-Bucovina-Pojorata_foto_gazetasv

Ieri a avut loc etapă intermediară în liga secundă de fotbal, iar echipele care reprezintă județul Suceava au înscris împreună 5 goluri și au primit la fel de multe, fiind parte la cele mai spectaculoase meciuri din această rundă.

Rapid Suceava a obținut o remiză pe finalul partidei de pe teren propriu, disputată împotriva formației Farul Constanța. Prima mare ocazie a gazdelor i-a aparținut lui Boiciuc, jucătorul împrumutat de la CSMS Iași șutând plasat, dar portarul Negrilă a fost la post. Oaspeții au deschis scorul în minutul 64, atunci când Pătulea a transformat un penalty obținut de Tigoianu. Trupa antrenată de Constantin Gache și-a dublat avantajul în minutul 77, Munteanu marcând cu un voleu de la circa 25 de metri. 3 minute mai târziu, marinarii au beneficiat de un nou penalty, ratat însă de acestă dată de Pătulea, iar această greșeală avea să îi coste 2 puncte pe alb-albaștri. În minutul 85, Boiciuc a reușit să marcheze primul gol în tricoul sucevenilor, iar la una dintre ultimele faze ale întâlnirii, Semeghin a executat excelent o lovitură liberă de la 25 de metri, mingea a lovit bara, iar Tudorache, jucătorul împrumutat de la FC Botoșani, a stabilit scorul final, Rapid Suceava – Farul Constanța, 2-2.

Meciul dintre Bucovina Pojorâta și Ceahlăul Piatra Neamț avea să fie cu 2 goluri mai interesant. În minutul 33 a început cascada de goluri a primei reprize, atunci când Coman a deschis scorul pentru Bucovina. Cu 5 minute înainte de finalul actului întâi, Margină a egalat dintr-o lovitură liberă din preajma careului, dar Moisi a readus gazdele în avantaj în minutul 43, cu o lovitură de cap. În prelungirile primeii reprize, Moisi a devenit demon pentru suceveni și a faultat în careu, iar oaspeții au egalat la 2 prin Pedrosa, însă scorul pauzei nu a fost acesta. La faza imediat următoare, Căinari a obținut la rândul său lovitură de pedeapsă pentru Bucovina, iar Jarda a transformat de la punctul cu var. În repriza secundă, gazdele s-au închis pentru a menține rezultatul de 3-2, dar Margină a egalat pentru Ceahlăul tot dintr-un penalty, iar ambele echipe au plecat la cabine cu câte un punct.

Leave a Reply

Your email address will not be published.