Alexandru Boiciuc, în centrul imaginii

Alexandru Boiciuc, în centrul imaginii

Alexandru Boiciuc a debutat la Rapid Suceava în partida pe care moldovenii au disputat-o astăzi împotriva Farului Constanța. Jucătorul împrumutat de CSMS Iași la echipa suceveană a înscris golul “trezirii” în minutul 85, atunci când oaspeții conduceau cu scorul de 2-0. Rapid a reușit să egaleze în minutul 92 și a obținut un punct dintr-o partidă de la care nimeni nu mai spera nimic.

“Mă integrez repede, este un colectiv foarte bun. Voi rămâne aici până la vară, iar apoi vom vedea ce vor decide cei de la CSMS Iași. O să încerc să dau totul pe teren la fiecare meci și dacă voi reuși să și marchez, va fi minunat”, a declarat Alex Boiciuc.

Într-o altă întâlnire din liga secundă, Andu Moisi a marcat cu o lovitură de cap pentru Bucovina Pojorâta golul de 2-1, într-un meci încheiat la egalitate de formația sa, scor 3-3, împotriva Ceahlăului.

SC Bacău a terminat tot la egalitate meciul disputat pe teren propriu, împotriva formației CS Balotești și a rămas pe poziția a 6-a, cu 29 de puncte acumulate.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.