Rapid Suceava

Rapid Suceava

Rapid Suceava va întâlni sâmbătă, de la ora 11:00, Dunărea Călărași, în ultima etapă a sezonului regulat din Liga a 2-a. Costel Ilie a decis să lase câțiva din jucătorii de bază acasă, menajându-i pentru startul play-out-ului. Semeghin, Sfrijan și Bălan sunt la un singur cartonaș galben de suspendare și antrenorul sucevenilor își dorește să se poată baza pe aceștia în prima etapă, în care vor întâlni, cel mai probabil, CS Balotești. “Probabil în prima etapă din play-out vom întâlni CS Balotești. Va fi un meci crucial pentru evitarea retrogradării și îmi doresc să îi am pe jucătorii care au 3, 6 sau 8 cartonașe galbene în acest meci. Din acest motiv am decis să îi menajez pe cei 3”, a declarat Costel Ilie.

S-a plătit o parte din salarii

Jucătorii Rapidului au toate motivele să se gândească numai la fotbal în această primăvară, săptămâna aceasta fiindu-le plătite unele dintre restanțele salariale, iar conducătorii grupării sucevene au promis faptul că săptămâna viitoare va mai fi achitată o parte dintre restanțe.

Rapid Suceava ocupă în acest moment poziția a 9-a în liga secundă, loc ce duce la barajul pentru menținerea în a doua divizie a fotbalului românesc.

Leave a Reply

Your email address will not be published.