După ce Judecătoria Suceava și Federația Română de Fotbal au recunoscut oficial schimbarea numelui echipei Rapid Suceava în Foresta, echipa suceveană a anunțat planuri ambițioase pentru noul sezon. Președintele Consiliului de Administrație va fi Andrei Ciutac, cel care va avansa negocierile cu Dorin Goian pentru preluarea funcției de președinte executiv, iar banca tehnică va fi ocupată de neamțeanul Adrian Iencsi, care îl va avea ca secund pe Bogdan Tudoreanu.

“Am vorbit cu Dorin Goian, este prima persoană care m-a contactat. Am fost surprins plăcut, pentru că este un om pe care eu îl respect, este un fotbalist cu meciuri la echipa națională și sper că va veni și el alături de noi. Sper ca echipa să joace în Liga a II-a, iar obiectivul va fi salvarea de la retrogradare. Mi-aș dori să facem o figură frumoasă. Încă nu cunosc suficient de bine lotul, vom vedea ce va fi”, a declarat noul antrenor al Forestei, Adrian Iencsi.

Foresta Suceava a retrogradat în Liga a III-a, dar așteaptă în acest moment decizia Federației în privința echipelor care vor evolua în liga secundă, având în vedere problemele financiare cu care se confruntă multe dintre echipele care ar trebui să înceapă noul sezon în eșalonul doi.

 

foto_gazetaSV

Leave a Reply

Your email address will not be published.