CSMS - CSUCSMS Iași va întâlni astăzi, de la ora 17.00, formația  CS U Craiova, într-o adevărată finală pentru Europa League. Cele două echipe sunt despărțite în clasament de doar 2 puncte, ieșenii conducând play-out-ul de pe primul loc.

O victorie obținută astăzi în Bănie ar însemna în proporție de 75% calificarea în cupele europene pentru prima oară în istoria fotbalistică a orașului Iași. Chiar dacă au absențe importante pentru întâlnirea din această după amiază, Ciucă și Bole fiind accidentați, iar Mihalache exclus din lot, elevii lui Nicolo Napoli au atuul jocului excelent practicat pe teren străin. De asemenea, formația ieșeană poate profita și de absențele din lotul oltenilor, Straton, Dumitraș și Kay fiind accidentați, Zlatinski nu s-a antrenat la capacitate maximă în această săptămână, iar Ivan este plecat cu echipa națională în turneul premergător Euro 2016, în Italia.

“Mergem la victorie la Craiova. Vrem să îndeplinim în primul rând obiectivul de a ne clasa în primele 9 formații, iar apoi să continuăm lupta pentru Europa. Craiova are probleme, iar noi vrem să profităm de acestea. Nu am primit ofertă de la CSU, eu am antrenat o altă echipă, FC Universitatea Craiova, nu CSU”, a declarat Nicolo Napoli.

Partida dintre CS U Craiova și CSMS Iași va avea loc astăzi, cu începere de la ora 17.00 și va fi transmis în direct de Digi Sport, Dolce Sport și Look.

Leave a Reply

Your email address will not be published.