Leo Grozavu

Leo Grozavu

Etapa a XII -a a play-out-ului Ligii I programează astăzi, cu începere de la ora 19.30, meciul dintre ACS Poli Timișoara și FC Botoșani, confruntarea urmând a avea loc pe stadionul „Dan Păltinișanu” din Timișoara.

Echipele ce se vor înfrunta în această după-amiază se află în situații total diferite. Dacă bănățenii sunt într-o situație critică, ocupând în acest moment penultimul loc al clasamentului, la 5 puncte distanță de locul de baraj pe care se află FC Voluntari, de partea cealaltă, cei de la FC Botoșani traversează o perioadă foarte bună, cu 3 victorii în ultimele 5 etape și cu salvarea de la retrogradare obținută, matematic, etapa trecută.

Înaintea partidei, tehnicianul moldvenilor, Leo Grozavu, a atras atenția asupra importanței partidei și a dorinței lor de a se agăța de orice șansă de salvare.

„Nu va fi deloc un meci de vacanţă. Ţinţând cont de situaţia Timişoarei va fi o partidă dificilă deoarece şi Timişoara are şansa ei. Mai sunt trei etape de campionat în care şi Poli va încerca să se agaţe de orice speranţă de a prinde barajul. Noi la rândul nostru ne dorim să continuăm seria aceasta pentru că suntem într-un moment bun. Avem patru partide fără înfrângere şi nu ne prezentăm la jocuri doar de dragul de a o face. Nu vom merge în vacanţă la Timişoara. La vacanţă ne gândim după 30 mai. Până atunci suntem profesionişti şi cele trei meciuri pe care le mai avem, le vom juca pentru a ajunge pe un loc mai bun care să aducă mai multe beneficii clubului”, a declarat Grozavu.

Cu victorii în toate meciurile rămase de disputat, cumulate cu jocul rezultatelor celorlalte echipe de pe podium, FC Botoșani are șanse să se califice în tururile preliminare ale Europa League.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.