CSM Politehnica Iași a terminat la egalitate, scor 0-0, partida amicală disputată pe terenul II din Copou, împotriva divizionarei secunde, Știința Miroslava, în fața a circa 500 de spectatori. Cele mai mari ocazii ale gazdelor au fost semnate de Pedro, Cristea și Tito. Primul a trimis mingea în bară dintr-o lovitură liberă de la circa 30 de metri, la jumătatea primei reprize, iar 5 minute mai târziu, noul căpitan, Andrei Cristea, a ratat din careul mic. În repriza secundă, rămas singur cu portarul advers, Tito a șutat de două ori, goalkeeper-ul Științei opunându-se de fiecare dată.

În prima repriză, Stoican i-a trimis în teren pe Kelava – Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Sin – Kizito, Cioinac, Pedro , Spătaru – Platini – Cristea, iar într-a doua pe Koşelev – Bosoi (Eridson), Moisi, Frăsinescu, Panţîru – Vremea (Dodan), M. Chelaru – Danale, Moldovan, Sin (Asăvoaei) – Tito (Boiciuc).

Echipa ieșeană a lăsat o impresie bună, având în vedere nivelul de omogenitate la care se află în acest moment. Cert este faptul că, așa cum a spus și Gabriel Bosoi la finalul partidei, diferența față de sezoanele precedente este că noii jucători sunt mai tehnici, dar mai au nevoie de organizare în joc. Cei doi portari, Kelava și Koșelev au arătat siguranță, anunțându-se luptă mare pentru postul de titular în poarta Iașului în sezonul viitor. De asemenea, Kizito, Pedro și Platini sunt jucătorii care vor încerca să facă diferența la mijlocul terenului, în timp ce Spătaru nu poate pierde în acest moment banda stângă dacă va continua cu evoluții precum cele din cantonament. În atac, Cristea este titularul cert, în timp ce Tito, Boiciuc și Moldovan vor lupta pentru primul 11. De altfel, tehnicianul ieșenilor a fost foarte mulțumit pe toată durata partidei de ieri de demarcările tânărului Adrian Moldovan, dar și de dorința arătată de Danale și Asăvoaei și de jocul destul de sigur al fundașului Andu Moisi, Mihalache și Frăsinescu fiind în continuare de netrecut, la fel ca în sezonul precedent.

Astăzi este așteptat la Iași un fundaș stânga portughez care a evoluat la una dintre echipele cu pretenții din campionatul Portugaliei. Oficialii ieșeni vor discuta tot astăzi și cu Narcis Bădic, Flavius Stoican declarând faptul că este deschis în privința fotbalistului ieșean.

În altă ordine de idei, o impresie bună a lăsat și echipa condusă de Cristi Ungureanu, care poate face o figură frumoasă în noul sezon al ligii secunde.

Leave a Reply

Your email address will not be published.