După ce ieri au apărut informații conform cărora CSM Politehnica Iași este foarte aproape de a-i pierde gratis pe Alexandru Boiciuc și Marius Chelaru din cauza faptului că oficialii clubului nu i-au notificat la timp pe cei doi, situația fotbaliștilor a fost lămurită de conducerea ieșeană.

Revenit după împrumutul de la Milsami Orhei, Boiciuc și-a arătat în cantonamentul de la Tiraspol dorința de a juca în sezonul viitor pentru CSM Politehnica, iar conducerea luase decizia de a-i mări salariul acestuia de la 1.500 de lei la 1.000 de euro, după ce și antrenorul Flavius Stoican a spus că este mulțumit de prestațiile atacantului. Cele două părți au ajuns la o înțelegere verbală, iar președintele Adrian Ambrosie l-a invitat de mai multe ori pe Boiciuc să semneze activarea clauzei, acesta refuzând să facă pasul fără impresarul Sorin Paraschiv. A urmat o discuție între președintele clubului din Copou și Sorin Paraschiv, impresarul dându-și și el acordul pentru ca Boiciuc să semneze. Se pare însă că, în ultimul moment, tânărul atacant s-a răzgândit, cerând un salariu de 1.500 de euro, fapt care a făcut ca negocierile să intre în impas.

”Boiciuc ne-a demonstrat că nu este un om de cuvânt. Eu mi-am dat cuvântul, și eu și partenerii de la Fotbal Hebdo, singurul care nu s-a ținut de cuvânt a fost el. Mai are timp să îi vină mintea la cap. Dacă și-a găsit altă echipă, noi îi urăm succes, dar așa ceva nu se face. Eu mi-am învățat lecția după această experiență neplăcută. Poate era mai bine să îi activez clauza și să stea cu 1.500 de lei lunar, însă mi s-a părut inuman să trăiești cu acești bani”, a declarat Adrian Ambrosie pentru Sport Moldova.

Din declarațiile lui Adrian Ambrosie reiese că Marius Chelaru are șanse mai mari de a prelungi contractul cu CSM Politehnica, acesta fiind de acord cu oferta clubului.

În altă ordine de idei, Flavius Stoican va testa în perioada următoare și un fundaș stânga portughez, Mario Mendoca, fotbalist care a sosit la Iași și se pregătește sub comanda tehnicianului. Conform președintelui ieșean, Mendoca vine din liga a doua portugheză. În perioada următoare, conducerea ieșeană va lua o decizie și în ceea ce îi privește pe Narcis Bădic și Andrei Sin, cei doi aflându-se și ei în probe.

Leave a Reply

Your email address will not be published.