Suceava - Bacău

Suceava – Bacău

Play-off-ul ligii secunde a început cum nu se poate mai bine pentru SC Bacău. Ieri, în deplasare, pe stadionul Giulești, moldovenii au reușit o victorie surprinzătoare în fața Rapidului, favorita clară înaintea întâlnirii.

Băcăuanii au deschis scorul în prima jumătate de oră a meciului, în minutul 27, atunci când Vraciu a transformat penaty-ul acordat în urma unui fault al lui George Ganea. După ce în minutul 57, Dan Alexa își epuizase toate schimbările, rapidiștii au reușit egalarea abia în minutul 72 al meciului, odată cu execuția spectaculoasă a lui Rafa Jorda.

Moldovenii au marcat golul victoriei în prelungiri (90+3), prin Drugă, intrat la pauză în locul lui Grumezescu.

După meci, antrenorul echipei moldave, Cristi Popovici nu s-a putut bucura de victorie, trăgând un semnal de alarmă cu privire la probleme financiare ale echipei.

„Din păcate pentru noi, nu ne putem permite să ne gândim la promovare. Avem probleme cu banii, grija noastră e să putem continua şi încheia acest sezon. De patru luni n-am mai luat niciun ban. Nu sunt bani de deplasări, nu sunt bani de barem pentru arbitri. Se punea problemă să plecăm în ziua meciului cu Rapid. Grija noastră e să facem rost de banii pentru baremurile de arbitri pentru următoarele două meciuri de acasă”, a declarat antrenorul băcăuanilor.

După această victorie,  jucătorii antrenați de Cristi Popovici sunt pe locul 6 din play-off, cu 18 puncte, la un punct de locul 5 ocupat de Farul Constanța.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.