Leo Grozavu

Leo Grozavu

După remiza albă înregistrată în derby-ul Molodvei din play-out, FC Botoșani – CSMS Iași, scor 0-0, tehnicianul gazdelor, Leo Grozavu, aflat la a treia revenire pe banca molodvenilor, a ținut să precizeze că echipa nu este la nivelul pe care acesta și-l dorește.

„S-a observat clar că echipa are de suferit din multe puncte de vedere. La pauză, mai mulți jucători mi-au cerut schimbarea, din motive medicale. Pe Vașvari îl știu de la 17 ani și niciodata nu a avut probleme musculare. Asta a fost și cauza pentru care l-am schimbat atât de devreme”, a declarat Grozavu, la finalul partidei.

De asemenea, tehnicianul botoșănenilor nu a vrut să comenteze situația lăsată în cadrul echipei de fostul antrenor, Cristi Pustai.

„Nu e frumos și nici nu am de ce să comentez ceea ce a fost aici timp de 8 luni, timp în care nu am fost alături de echipă. Important e ceea ce facem de acum încolo”, a mai precizat antrenorul.

În urma rezultatului înregistrat ieri, CSMS Iași se află în fruntea clasamentului din play-out, cu 27 de puncte, în timp ce FC Botoșani ocupă locul 5, cu 21 de puncte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.