CSMS - Viitorul

CSMS – Viitorul

CSMS Iași a câștigat cu scorul de 3-0 partida disputată în deplasare, în compania echipei lui Gheorghe Hagi, FC Viitorul. Alexandru Ciucur a deschis scorul în minutul 26, după ce a acționat de unul singur pe partea dreaptă a terenului, driblând mai mulți jucători adverși și trimițând mingea în plasa porții apărate de Buzbuchi. Prima repriză s-a încheiat cum nu se putea mai bine pentru formația ieșeană, Florin Plămadă ducând scorul la 2-0 în minutul 46, după un corner executat foarte bine de Bole. Același Ciucur a închis tabela la 3-0, marcând din nou, după o altă acțiune pe aceeași parte dreaptă.

“Am făcut un meci foarte bun, a fost o victorie meritată. Ciucur a făcut un meci foarte bun, a alergat foarte mult. Mergem înainte, incercăm să pregătim cât mai bine următorul meci. Sunt optimist, cred că putem sa ne salvăm de la retrogradare”, a declarat la finalul partidei, Nicolo Napoli, antrenorul Iașiului.

În urma acestei victorii, CSMS Iași a adunat 15 puncte și a depășit Ceahlăul în clasamentul Ligii 1, urcând pe locul 15, la 3 puncte de prima poziție neretrogradabilă. Etapa viitoare, echipa antrenată de Nicolo Napoli va primi vizita formației Gaz Metan.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.