Discuția de la Primăria Iași, de astăzi, dintre membrii Comitetului Director și primarul Mihai Chirica s-a încheiat în note pozitive. Edilul Iașului i-a asigurat pe oficialii Politehnicii de toată susținerea pentru viitorul sezon, iar aceștia nu au mai stat pe gânduri și au ales înlocuitorul lui Stoican.

Mihai Teja vine la Iași pentru a semna contractul cu gruparea din Copou, după ce s-a înțeles, de principiu, prin telefon, cu șefii alb-albaștrilor. În cazul în care Teja și președintele Ambrosie nu se vor înțelege în ultimul moment, Claudiu Niculescu este varianta de rezervă pentru Politehnica, dar sursele Sport Moldova spun că șansele ca Mihai Teja să semneze un contract cu echipa moldavă sunt uriașe.

Printre altele, presa națională a anunțat astăzi că Andrei Cristea este aproape de a se despărți de CS U Craiova, dar acesta se află cu familia în vacanță și nu a primit nicio notificare din partea clubului oltean. Fotbalistul care a ajuns la Craiova de la Iași, i-a spus, de altfel, președintelui Ambrosie că își dorește să lupte pentru un loc de titular pentru echipa craioveană și în viitorul sezon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.