Invitat în cadrul emisiunii Sport Moldova, de la Viva FM, președintele Adrian Ambrosie a făcut o scurtă radiografie a unor fotbaliști care sunt pasibili să părăsească gruparea din Copou, în următoarele zile.

Ruben Mino – ”E în primii cinci portari din România, dar a avut o accidentare. Trebuie neapărat ținut, după cum spune și Benone Dohot”

Denis Rusu – ”Este sub contract”

Adria Gallego – ”Mai are un an contract cu noi, pentru că a jucat mai mult de 50% din jocuri, în sezonul precedent”

Lewis Enoh – ”Am avut astăzi o discuție cu el, și i-am propus să îi reducem contractul sau să reziliem. Vom primi un răspuns final în zilele următoare”

Semedo și Sanoh – ”au reziliat deja, deși mai aveau 20 de zile de contract. Ei și-au dorit să semneze cu alte echipe”

Despre ceilalți fotbaliști, președintele Ambrosie a spus că sunt încă sub contract și așteaptă ca noul antrenor să își exprime dorința în privința lor.

Ambrosie a vorbit și despre posibilitatea ca Andrei Cristea să revină la Iași. ”Cristea mai are un an contract cu Craiova. De ziua lui, când am vorbit ultima dată, spunea că iși dorește să își câștige locul în echipa Craiovei. Oricând, dacă el vrea să se întoarcă, îl primim cu brațele deschise. El a făcut școala de antrenori și spunea că iși dorește o carieră de antrenor, atunci când iși pune ghetele în cui. Îi ofer această oportunitate, chiar aici, la Iași”, a spus Adrian Ambrosie.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.