Antrenament CSMS Iași

Antrenament CSMS Iași

CSMS Iași urmează a întâlni sâmbătă, începând cu ora 17.00, în Copou, formația Petrolul Ploiești, într-un meci contând pentru etapa a IX-a a play-out-ului Ligii I. În vederea pregătirii acestei partide, antrenorul ieșeniilor, Nicolo Napoli se confruntă cu serioase probleme de lot. Tehnicianul italian nu se va putea baza, sâmbătă, pe 4 jucători de bază ai echipei.

Este vorba despre Andrei Enescu, suspendat în partida cu ACS Poli Timișoara, Ovidiu Mihalache, jucător ce nu a făcut nici deplasarea etapa trecută la Cluj, Alexandru Țigănașu și Vasile Gheorghe, ambii accidentați.

Enescu este suspendat, pe Mihalache, care nu a mai venit la antrenamente după ce a plecat de la echipă, înaintea meciului cu CFR, nu contăm, joi urmând să anunţăm ce sancţiune va suporta. Ţigănaşu s-a accidentat duminică, la Cluj, iar Vasile Gheorghe are şanse mici de a putea evolua, el fiind pe finalul recuperării de după accidentarea de la Botoşani. Chiar dacă ne lipsesc mulţi jucători, nu suntem îngrijoraţi. Avem un lot valoros, echilibrat, jucătorii care vor intra trebuie să facă uitate absenţele amintite”, a declarat președintele CSMS Iași, Florin Prunea, pentru ziaruldeiasi.ro.

Intrarea la meciul CSMS Iași-Petrolul Ploiești va fi liberă, accesul urmând a se face pe baza unor tichete gratuite.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.