CSMS Iași - ASA

CSMS Iași – ASA

Cu patru meciuri rămase de disputat din play-out-ul Ligii 1, CSMS Iași luptă în continuare pentru prima participare din istoria orașului într-o cupă europeană la fotbal. După ce ASA Tg. Mureș a anunțat intrarea în insolvență, echipele din play-out au intrat în această luptă, iar trupa lui Nicolo Napoli o are ca principală contracandidată pe CS U Craiova.

În cazul în care CSMS ar termina pe locul 7, ar prelua coeficientul României (5.076), deoarece nu a mai jucat niciodată în Europa League și are mari șanse de a fi cap de serie în turul II preliminar. Cel mai greu adversar posibil, care se cunoaște la această oră, este formația din prima ligă norvegiană, Stromsgodset.

Stromsgodset a jucat împotriva Stelei București, în vara anului 2014, în preliminariile Champions League, bucureștenii trecând mai departe cu o dublă victorie, 2-0 și 1-0.

Tragerea la sorți pentru turul II preliminar din Europa League va avea loc pe 20 iunie, iar partidele sunt programate pentru datele de 14 iulie (turul) și 21 iulie (returul).

CSMS Iași mai are de jucat în acest final de sezon împotriva Concordiei Chiajna (a), CS U Craiova (d), FC Botoșani (a) și Poli Timișoara (d).

Leave a Reply

Your email address will not be published.