craiova-botosani

craiova-botosani

Aflați în plină pantă ascendentă, moldovenii de la FC Botoșani, care vin după două victorii categorice în ultimele două etape din play-out, 4-0 cu Petrolul Ploiești, respectiv 4-2 împotriva celor de la FC Voluntari, încearcă să mențină seria rezultaelor pozitive și în meciul de astăzi, de la Chiajna. Confruntarea va avea loc începând cu ora 18.00, pe stadionul „Concordia” din localitatea ilfoveană.

În prefațarea meciului de astăzi, finanțatorul moldovenilor, Valeriu Iftime, speră ca echipa sa să obțină un rezultat pozitiv în meciul care poate rezolva, în mare măsură, emoțiile retrogradării.

„Atmosfera este bună în grup după ultimele rezultate. Eu sper să nu pierdem la Chiajna şi să continuăm seria asta de rezultate pozitive. Ar fi un mare pas”, a declarat finanțatorul, pentru btonline.ro.

În meciul de la Chiajna, tehnicianul echipei moldave, Leo Grozavu nu se va putea baza pe fundașul Michael Ngadeu, om de bază în apărarea echipei.

„Dacă nu este Ngadeu, e o problemă în apărare. Este o problemă de încredere. Este complicat dar nu imposibil de a obţine un rezultat bun. Trebuie să recunoaştem că fără Ngadeu avem o anumită stare de nesiguranţă. Sper ca jucătrii care vor intra să poată compensa absenţa lui Mişu”, a mai afirmat Iftime, pentru aceeași sursă.

Înaintea acestui meci, FC Botoșani se află pe locul 4 din play-out, cu 27 de puncte, în timp ce Concordia se află o poziție mai jos, pe 5, cu 24 de puncte.

În eventualitatea unei victorii în meciul de azi, FC Botoșani ar egala la puncte pe CFR Cluj, echipă de pe locul 3.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.