BOTOSANI-CHIAJNA-

BOTOSANI-CHIAJNA-

Abordând cu speranțe mari meciul de la Chiajna, contra echipei aflată la 3 puncte în urma sa, FC Botoșani a obținut doar un egal, scor 1-1, împotriva celor de la Concordia. Moldovenii au ratat, astfel, șansa de a urca pe ultima treapta a podiumului din play-out-ul ligii I

Ilfovenii au început mai bine meciul, atacantul Marius Pena reușind să deschidă scorul în minutul 28, atunci când a reluat în plasă centrarea lui Bucurică. Dupa ce, la pauză, cei de la Chiajna au intrat în avantaj, în primul minut al reprizei secunde, Fc Botoșani egaleaza, prin Mușat, care fructifică centrarea primita de pe partea dreapta, de la Dimitrov.

După încheierea partidei, finanțatorul moldovenilor, Valeriu Iftime s-a declarat mulțumit de rezultat și, mai ales, de atitudinea echipei.

„Încă trebuie să ne gândim la evitarea retrogradării pentru că matematic nu suntem salvaţi. Faptul că am făcut egal astăzi, e un lucru bun pentru noi. Am jucat cu o echipă care avea nevoie de victorie. Am jucat economicos, am jucat bine, chiar dacă nu a fost un meci spectaculos. E prima dată când Leo Grozavu vrea 0-0. El de obicei nu se bucură la egal. Poate e mai bine aşa. Deocamdată ne gândim la dezastrul din spate. Hai să evităm dezastrul şi dacă avem şansa mai departe, mai vedem. E foarte bine că am jucat pragmatic. Sunt surprins în mod pozitiv de tactica lui Leo. Bavo lui şi bravo echipei”, a declarat Iftime.

După rezultatul obținut la Chiajna, cei de la FC Botoșani se află la 6 puncte de locul de baraj, pe care se află fc Voluntari și la 9 puncte de primul loc retrogradabil.

Tudor SOFIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published.