dunarea-calarasi-sc-bacau-4

dunarea-calarasi-sc-bacau-4

SC Bacău primește sâmbătă, de la ora 11.00, vizita liderului Seriei I din Liga a 2-a, Dunărea Călărași, în etapa a VII-a din play-off. Ambele formații au câte o înfrângere și o victorie în ultimele două partide, dar oaspeții sunt obligați să plece cu puncte din orașul lui Bacovia pentru a rămâne în pole-position în cursa promovării. Echipa antrenată de Adrian Mihalcea are un moral excelent după ce a învins principala contracandidată, Rapid, cu scorul de 3-0.

“Întâlnim cea mai bună echipă a campionatului și înainte de toate, antrenorul lor poate alcătui în orice moment două formații de aceeași valoare. Dunărea mai are de disputat patru meciuri și depinde doar de ea. Dar și de noi, pentru că vrem să respectăm competiția. Așa cum am bătut Rapidul în Giulești, așa putem să învingem și acasă Călărașiul. Nu va fi ușor, dar vom face tot ceea ce va depinde de noi”, a declarat antrenorul Bacăului, Cristi Popovici.

Pentru partida de sâmbătă, băcăuanii nu se pot baza pe Corban, aflat cu lotul național under 18 în Italia, iar Sahru este incert.

Andrei LUCA

Leave a Reply

Your email address will not be published.