Florin Prunea

Florin Prunea

Ieri, a avut loc o ședință a Comitetului Director la CSMS, printre cele mai importante probleme dezbătute fiind validarea contractului președintelui Prunea și stabilirea obiectivului echipei CSMS Iași pentru sezonul 2015-2016. “Am studiat mai multe variante. Calificarea în play-off şi cele două variante lansate de executiv: locurile I-VIII şi locurile I-X. Până la urmă, s-a stabilit o variantă de compromis, locurile I-IX. În ceea ce priveşte premierea, jucătorii vor încasa 300 de euro pentru fiecare punct câştigat. Jumătate din sumă se plăteşte pe parcursul sezonului, cealaltă – la sfârşit, dacă se atinge obiectivul. În afară de aceste bonusuri, fotbaliştii au şi prime de obiectiv, unii chiar şi pentru evitarea retrogradării”, a declarat președintele CD, Leonida Antohi, pentru ZDI.

Prunea, gata să părăsească Iașiul

Președintele Florin Prunea a fost la un pas de a părăsi echipa din Copou din cauza neînțelegerilor legate de noul său contract la CSMS. Comitetul Director nu a fost de acord inițial cu prima de instalare de 30.000 de euro pe care a cerut-o Prunea, propunându-i acestuia aceeași sumă ca anul trecut, adică 15.000 de euro. Până la urmă, pentru a nu destabiliza echipa, CD a fost de acord cu cerințele președintelui și i-a validat acestuia noul contract.
Eu mi-am transmis punctul de vedere legat de contract de foarte mult timp. La sfârşitul săptămânii trecute, l-am semnat, factorii de decizie cu care am discutat spunându-mi că totul este în regulă. De aceea, am rămas foarte surprins că s-a încercat renegocierea contractului. În ceea ce priveşte obiectivul echipei, am spus că putem merge pe aceleaşi condiţii de anul trecut dacă păstrăm ca ţintă locurile I-X. Cum pretenţiile au crescut, e nevoie de creşterea cheltuielilor. La ce echipe sunt acum în Liga I, cred că mai e nevoie de cinci jucători pentru a ne clasa în primele nouă echipe. Aştept prezenţa domnului Antohi în vestiar, pentru a le prezenta jucătorilor obiectivul”, a declarat Prunea pentru ZDI.

În altă ordine de idei, CSMS Iași este în continuare în negocieri cu Gomo Onduku și speră și la întărirea compartimentului defensiv cu cel puțin un jucător.

Leave a Reply

Your email address will not be published.