foto_asmagna

foto_asmagna

Deși a promovat pentru al doilea an consecutiv în prima divizie a voleiului feminin românesc, Știința Miroslava nu va evolua nici în acest sezon contra celor mai bune formații din România. Chiar dacă ar fi fost prima comună din țară cu echipă de volei în primul eșalon, Primăria a decis să întrerupă finanțarea, iar formația ieșeană nu s-a înscris nici măcar în Divizia A2.

A picat și varianta fuzionării cu Penicilina, echipă care va evolua în divizia secundă și va încerca promovarea în acest sezon.
Voleibalistele Științei au fost surprinse de vestea venită peste noapte în cadrul clubului și sunt indecise în privința viitorului. “Și noi am fost surprinse de ceea ce s-a întâmplat. Nu cred că mai este vreo șansă de a se rezolva situația. Încă nu sunt decisă asupra viitorului meu, e posibil orice”, a declarat Ștefana Petrescu, una dintre jucătoarele de bază ale Științei în sezoanele precedente.

Locul rămas liber după retragerea Științei va putea fi ocupat, în ordine, de Agroland Timișoara, Penicilina Iași sau CSM Satu Mare, ultimele două fiind echipele retrogradate anul trecut din Divizia A1.

Andrei LUCA

andrei.luca@sportmoldova.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.