Formația antrenată de Florin Spiridon rămâne fără victorie în Liga Națională de handbal masculin, fiind învinsă aseară, în deplasare, de către SCM Politehnica Timișoara, cu 37-20.

Ieșenii i-au condus pentru puțin timp pe tabelă pe alb-violeți, dar greșelile de echipă și ratările de la 7 metri au fost pedepsite imediat, fiind vizibilă o diferență clară de valoare între cele două echipe pe finalul reprizei. La pauză, tabela înregistra scorul de 16-11. Moldovenii au început bine și repriza secundă, scorul după câteva minute fiind 20-16. Însă băieții antrenați de Florin Spiridon au căzut fizic și moral după 40 de minute, din partea lor venind greșeli inexplicabile și goluri luate pe contraatac mult prea ușor. Scorul final (37-20) arătat pe tabelă a însemnat și cel mai mare scor din acest sezon din Liga Zimbrilor, dar și una dintre cele mai usturătoare înfrângeri din ultimii ani pentru Poli Iași.

Antrenorul gazdelor, Pero Milosevic, a folosit pe final tot lotul de jucători disponibili, iar, cu excepția celor doi portari, toți handbaliștii au marcat măcar o dată în poarta oaspeților. Sârbul Filip Marjanovic a fost cel mai bun marcator al timișorenilor, cu 12 reușite.  Pentru oaspeţi au marcat Ciobanu (6), Bulov (4), Niţu (2), Carali (2), Sîncelean (2), Capotă (2), Vancea (1), Săulescu (1).

Următorul meci pentru ieșeni va fi contra celor de la Steaua București, pentru a doua oară consecutiv în deplasare, pe 18 octombrie.

 

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.