Plecați ieri, în jurul orei 14.00, de pe Aeroportul Internațional Iași, fotbaliștii de la CSMS Iași au ajuns la Split și vor întâlni în această seară, de la ora 21.30, Hajduk, în returul turului II preliminar din Europa League. Băieții antrenați de Nicolo Napoli sunt obligați să înscrie cel puțin o dată pe stadionul Poljud pentru a spera la o calificare în turul următor, acolo unde ar întâlni formația ucraineană FC Oleksandryia.

Pe lângă dorința fiecăruia de a se afirma, ieșenii au promisă și o primă de 3.000 de euro în cazul unei calificări, astfel încât nimic nu îi poate împiedica să se concentreze la maximum pe această partidă. După ce au făcut o primă repriză excelentă în tur, conducând cu scorul de 2-0 încă din primele minute, alb-albaștrii sunt încrezători că pot depăși formația croată, care va fi împinsă de la spate spre atac de către suporteri, ceea ce poate fi un avantaj pentru oaspeți.

Cei 60 de suporteri care au făcut deplasarea spre Split vor ajunge în cursul acestei zile, după ce au plecat din Iași ieri, în jurul orei 5.00.

Nicolo Napoli este hotărât să trimită în teren același prim 11 ca în meciul disputat în Copou, astfel încât, formula Iașului în meciul transmis în direct de DigiSport 1 de la ora 21.30, ar putea fi următoarea:

Grahovac – Voicu, Mihalache, Frăsinescu, Țigănașu – Bole, Mitic, Vasile Gheorghe, Ciucur – Cristea, Piccioni

Leave a Reply

Your email address will not be published.