CSM Politehnica Iași a anunțat, astăzi, transferul jucătorului în vârstă de 22 de ani, Kamer Qaka, fost jucător al formației norvegiene Kristiansund.

Kamer Qaka s-a născut în Kosovo, iar la vârsta de doi ani s-a mutat cu familia în Norvegia. A semnat primul contract de fotbalist profesionist cu Valeranga, la vârsta de 15 ani. Și-a făcut debutul în 2010, devenind și cel mai tânăr marcator al echipei Valeranga după ce a înscris într-un meci de Cupa Norvegiei. După despărțirea de Valeranga, au mai urmat  Raufoss,  Hønefoss BK, Sarpsborg 08 FF și în 2016 a ajuns la Kristiansund, unde a reușit promovarea în prima ligă, fiind considerat unul dintre cei mai buni jucători din al doilea eșalon norvegian.

În 2017 acesta a jucat doar de nouă ori pentru Kristiansund în prima ligă, sosind la Politehnica Iași din postura de jucător liber de contract, semnând un angajamanent valabil pe doi ani și jumătate.

Jucătorul are patru prezențe în naționala U19 a Norvegiei, fiind cotat de site-urile de specialitate la 400.000 de euro.

 

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.