Handbaliștii de la CS Politehnica Iași joacă astăzi, de la ora 18:00, pe terenul celor de la Dunărea Călărași, în etapa a XV-a, ultimul meci al anului în Liga Națională.

Ieșenii, antrenați de Florin Spiridon, au câștigat duminică primul meci în actualul sezon, contra Minaur Baia Mare, cu scorul de 28-24. Echipa se află pe ultimul loc în clasament, cu patru puncte câștigate, la șase puncte distanță de ocupanta locului 13, CSM Făgăraș. În schimb, Călărași se află pe locul opt, ultimul loc de play-off, cu 22 de puncte câștigate.

În tur, echipa din Călărași s-a impus cu 28-27 în sala LPS din Iași. În acel meci, ieșenii au condus în repriza a doua cu 24-18, pierzându-și concentrarea pe final și fiind învinși.

Cu excepția portarului A. Spiridon, ieșenii sunt în efectiv complet pentru meciul de astăzi. Deși se află în cea de-a patra lună în care nu și-au primit salariile, conducătorii clubului le-au promis sportivilor, după meciul cu Baia Mare, că până de sărbători o parte din datorii să fie achitate.

 

Răzvan Scutariu

Leave a Reply

Your email address will not be published.