Nicolo Napoli

Nicolo Napoli

Duminică va avea loc derby-ul momentului din play-out, meci ce contează pentru obținerea locului 7, ultimul care duce în Europa. CSMS Iași îi întâlnește pe oltenii de la CSU Craiova, liderul actual din play-out. Cu două puncte peste moldoveni, Craiova vine după o victorie obținută pe teren propriu în fața Botoșaniului, scor 2-1.
“Este un meci foarte important pentru noi. Partida de duminică contra celor de la CSU Craiova este fundamentală și vom încerca să facem un meci bun. La Chiajna am făcut un meci bun, am încercat să câștigăm partida dar nu am reușit”, a declarat Nicolo Napoli.

Tehnicianul italian a vorbit la conferința de presă și despre prestația lui Andrei Cristea, jucător ce a reușit să marcheze trei goluri, să dea trei pase decisive și să obțină un penalty în șapte partide.
“Vedem cu toții randamentul lui Cristea, dar trage linie la final. Cristea joacă și dă goluri pentru a ajuta echipa să ajungă în Europa League”, a mai spus Nicolo Napoli.

Mitic, aproape de a prelungi contractul cu CSMS Iași

Revenit pe gazon în meciul cu Chiajna, după o pauză de două luni, Milan Mitic a vorbit despre meciul de duminică dar și despre evoluția sa din partida cu ilfovenii.
“Cu toții sperăm să câștigăm partida de duminică. Craiova are o echipă bună, omogenă dar noi jucăm acasă și sunt optimist. După două luni este greu sa intri în joc dar pentru asta îi multumesc preparatorului fizic. Nu sunt la capacitate maximă, dar în două săptămâni voi fi 100%. Nu este o partidă decisivă. Mai sunt mult meciuri și multe puncte puse în joc. E bine că este intrarea liberă. Sperăm să fie stadionul plin”, a declarat Milan Mitic la conferința de presă de astăzi.
Jucătorul sârb a vorbit și despre o eventuală prelungire de contract.
“A fost o primă rundă de negocieri. Eu cred că până la urmă se va semna un nou contract. Nu depinde doar de noi, depinde și de ce vor cei din conducere. Noi jucăm pe bani și dacă vom primi oferte mai bune poate vom pleca. Noi nu ne dorim acest lucru dar depinde de ei. Dacă se ajunge la un acord, cu siguranță rămânem”, a spus Milan Mitic.

Partida dintre CSMS Iași și CS U Craiova va avea loc duminică, de la ora 18.00, în Copou, iar intrarea este liberă.

Cristian HITRUC

Leave a Reply

Your email address will not be published.