Leo Grozavu

Leo Grozavu

Înfrângerile suferite în fața Concordiei Chiajna (0-3 pe teren propriu) și la Craiova (1-2), i-au determinat pe conducătorii formației FC Botoșani să renunțe la serviciile lui Cristian Pustai. “Ne-am întâlnit cu Cristi Pustai în urmă cu puțin timp și am hotărât să ne despărțim. Până mâine seară, vom numi un nou antrenor. De echipă, la meciul de mâine, se vor ocupa botoșănenii noștri, Alin Bejan și Alin Bordeanu, iar apoi vom încerca să găsim un înlocuitor”, a declarat președintele grupării moldave, Cornel Șfaițer.

Favorit să preia banca tehnică a echipei botoșănene pare să fie chiar fostul tehnician, Leo Grozavu. Actualul antrenor al divizionarei secunde Gaz Metan Mediaș a păstrat o relație foarte bună cu șefii moldovenilor. Iftime și Șfaițer s-au consultat astăzi și o primă decizie a fost de a-l readuce la echipă pe Leo Grozavu deoarece cunoaște foarte bine actualul lot de jucători.

“Nu am fost contactat deocamdată de nimeni de la FC Botoșani. Oricum eu sunt acum sub contract cu Gaz Metan, mâine am meci de campionat și vreau să mă concentrez pe acest aspect. Este adevărat că am rămas în relații foarte bune cu cei de la FC Botoșani și de ce nu, orice se poate discuta. În orice contract există niște clauze, care se pot discuta și se poate ajunge la un consens. Repet, în momentul de față am echipă, rămâne de văzut ce se va întâmpla”, a declarat Leo Grozavu, contactat de reporterii Sport Moldova.

Cea mai bună clasare din istoria echipei FC Botoșani a fost în sezonul precedent, când formația moldoveană, condusă de Leo Grozavu, a încheiat campionatul pe locul 8, poziție ce i-a permis și participarea în preliminariile Europa League.

Leave a Reply

Your email address will not be published.