CSMS Iași va pleca astăzi, în jurul orei 14.00 spre Split, cu o cursă charter, în vederea partidei pe care formația antrenată de Nicolo Napoli o va disputa împotriva echipei Hajduk Split, în manșa retur a turului doi preliminar din Europa League. Tehnicianul ieșenilor a spus înainte de plecarea spre Croația faptul că Branko Grahovac va rămâne titular, în ciuda greșelii din partida tur.

”Cred că toată lumea face greșeli. Nu sunt tipul de antrenor care schimbă imediat după ce face cineva o greșeală. Asta ar însemna ca la un meci să schimb un fundaș, la altul un mijlocaș și tot așa. Branko rămâne titular!”, a spus Napoli la conferința de presă.

Antrenorul italian a comentat și regula tinerilor sub 21 de ani dar și faptul că partida cu Steaua a fost amânată. ”Cred că trebuie să se aștepte cel puțin doi ani pentru a se băga obligatoriu regula asta. Nu se poate după doar câteva luni. De ce nu au băgat și la națională jucători sub 21 de ani? Meciul cu Steaua este foarte bine că s-a amânat, pentru că ne putem concentra la maximum pe acest meci, de la Split. Ne așteaptă o partidă foarte grea, ei joacă foarte bine acasă, revine Susic, dar eu am încredere în echipa mea. Băieții merg cu ideea de a obține un rezultat bun și de a merge mai departe în Europa League. Mergem acolo să câștigăm”, a conchis Nicolo Napoli.

Milan Mitic, optimist

Alături de Nicolo Napoli, la conferința de presă a fost prezent și mijlocașul Milan Mitic. ”Am fost optimiști încă de la început și suntem în continuare. Mergem să jucăm fotbal și să arătăm că merităm să mergem mai departe. E un club mare, stadionul va fi plin, suporterii vor fi agresivi și nu vor avea răbdare ca jucătorii lor să joace la 0-0. Avem șansa noastră și ne putem califica! Am fost foarte supărați, dar multă lumea a fost alături de noi și asta ne-a ajutat. Am dovedit că în prima repriză am fost mai buni ca ei. Mergem să ne calificăm!”, a declarat Mitic.

Jucătorii ieșeni vor fi încurajați la Split și de circa 60 de suporteri care au plecat deja spre Croația. ”Sperăm ca jucătorii să se dăruiască pe teren și să lupte până în ultimul minut, iar noi îi vom incuraja, indiferent de rezultat”, a spus unul dintre aceștia.

Partida dintre CSMS Iași și Hajduk Split va avea loc joi, de la ora 21.30 și va fi transmisă în direct de Digisport.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.