FC Botoșani pregătește cu mare atenție noul sezon de Liga 1. După ce a semnat un contract cu Mihai Roman, formația antrenată de Leo Grozavu l-a convins și pe Gonzalo Cabrera să rămână în Moldova.

„Pentru Cabrera a fost interes maxim din partea unor arabi dar el nu-şi doreşte să meargă acolo. În rest, au mai fost discuţii, dar nimic concret. Gonzalo e un jucător pe care îl iubesc. Cred că puţini vor mai fi jucătorii care vor mai apărea în România cu calitatea şi caracterul lui. E un fotbalist bun şi un băiat de mare caracter. Se antrenează, se pregăteşte bine, e un băiat de vestiar, e super”, a declarat Leo Grozavu.

Odunlami, șanse mici să rămână la Botoșani

Adus cu gândul de a-l înlocui pe Ngadeu, fotbalistul plecat la Slavia Praga, Odunlami l-a dezamăgit pe tehnicianul botoșănenilor în perioada petrecută sub comanda sa. „Îl voi mai vedea zilele acestea, dar nu mi-a făcut până acum o impresie prea bună. Mi-aş fi dorit un fundaş central cu greutate. Dacă mai venea şi un fundaş central cu greutate eram mult mai liniştit. Aşa, cu ce avem, sper să ducem campionatul la bun sfârşit”, a spus Grozavu.

Ebenezer Kunle Odunlami are 26 de ani, 1,88 m. și are două selecții în naționala Nigeriei.

Leave a Reply

Your email address will not be published.