Ovidiu Mihalache

Ovidiu Mihalache

Ovidiu Mihalache nu face parte din lotul pe care CSMS Iași l-a deplasat la Cluj, în vederea confruntării cu CFR, din play-out-ul Ligii 1. Fotbalistul s-a certat cu Nicolo Napoli, după ce a refuzat să îl însoțească pe tehnician la conferința de presă. Acesta a răbufnit și în legătură cu faptul că nu a fost introdus în teren în partida pe care ieșenii au disputat-o împotriva formației Poli Timișoara, în etapa precedentă.

Florin Prunea a declarat pentru digisport că Mihalache va primi cea mai mare amendă din istoria clubului și că va fi pus pe lista de transferuri, plecând din Copou doar pentru suma de 500.000 de euro.

“E adevărat. Eu sunt supărat după meciul de campionat cu Timișoara. Nu am făcut deplasarea pentru ca nu vreau sa îsi mai bată joc de mine Napoli. Cât va fi el antrenor la Iași eu nu voi mai juca niciun meci pentru echipa asta. Să primesc cea mai mare amendă din istoria clubului? Nu-i problemă. Să-l amendeze și pe Napoli pentru că nu sunt eu de vină! Dacă el (n.r. Florin Prunea) o să aibă o discuție privată cu Napoli, să-i spună motivele pentru care n-am jucat cu Timișoara. Normal că nu accept să își bată joc de mine. Sportiv, nu are ce să îmi reproșeze nici el, nici Florin Prunea. Sunt supărat pentru că m-au scos din echipă fără motiv. La vară ne strângem mâinile și gata”, a declarat Mihalache, exclusiv pentru Sport Moldova.

În urma faptului că Mihalache a rămas acasă, cel mai probabil, Nicolo Napoli va trimite în teren următorul 11: Grahovac, Voicu, Ciucă, Frăsinescu, Țigănașu – Mitic, Crețu – Llullaku, Cristea, Bole, Golubovic

Leave a Reply

Your email address will not be published.