Ceahlaul-Braila

Ceahlaul-Braila

Ceahlăul – Bucovina Pojorâta, 0-4
Au marcat: Pîslaru (10), Coman (68, 88), Jugaru (92)

Rămași în urmă cu mai puțin de o săptămână fără antrenorii Stefano Maccoppi și Dario Dighiera, nemțenii au pierdut un nou meci în play-out-ul ligii secunde și sunt tot mai aproape de dezastru. Bucovina Pojorâta a reușit să acumuleze 13 puncte în clasament, învingând pe terenul Ceahlăului, datorită golurilor marcate de Pîslaru, în minutul 10, cu o lovitură de cap și Coman, care a trimis mingea în plasă după ce portarul nemțenilor a respins în față mingea șutată de același Coman. Rușinea a fost completă la final, bucovinenii marcând încă două goluri în minutele 88 și 92 prin Coman și Jugaru.

Ceahlăul se află pe ultimul loc în Liga a 2-a, cu doar 5 puncte acumulate, iar etapa viitoare se va deplasa la Buzău, pentru partida cu Gloria.

Lidi Chertic, noul antrenor al pietrenilor, a trimis în teren următorul 11: Barna (cpt.) – Copoţ-Barb, V. Călin, Nedelcu, Drăgiceanu, Tăbăcariu, Lupei, Hebriştean, Mitrofan, Amariei, Margină

Gloria Buzău – Rapid Suceava, 2-0
Au marcat: Răduca (44), Marcu (92)
Dedu a fost eliminat de la buzoieni în minutul 68

Într-un alt meci din liga secundă, Rapid Suceava a pierdut cu scorul de 0-2 meciul jucat în compania Gloriei Buzău și se situează în acest moment pe locul 4.
Pentru formația antrenată de Costel Ilie, au evoluat din primul minut: Niga – D. Bălan, Dudea, Velescu, Semeghin (cpt.) – Sfrijan, Golofca, Aeroaiei, Dănilă – I. Plămadă, M. Negru

Leave a Reply

Your email address will not be published.