Mai sunt doar trei zile până la cel mai important meci al sezonului în handbalul ieșean și unul dintre cele mai importante din sportul ieșean. Echipa masculină joacă duminică, de la ora 12.00, meciul care poate fi decisiv pentru promovarea în Liga Națională.

Politehnica Iași va întâlni formația HC Farul Constanța, liderul Diviziei A, iar o victorie i-ar duce pe handbaliștii pregătiţi de antrenorii Leonard Bibirig şi Florin Spiridon și supervizaţi de directorul tehnic Cornel Bădulescu la doar 60 de minute de elita handbalului masculin românesc.

În acest moment, Farul se află pe prima poziție, cu 48 de puncte, urmată de Politehnica, cu 43 de puncte acumulate. Ieșenii vor evolua însă în ultima etapă la Buzău, în timp ce constănțenii vor sta.

Intrarea va fi liberă, jucătorii, antrenorii și oficialii Politehnicii făcând apel la suporteri să umple Sala Polivalentă din Iași pentru a reuși împreună performanța dorită de atâta timp în orașul celor șapte coline. La întâlnirea de duminică și-au anunțat prezența și circa 70 de suporteri fariști.

Leave a Reply

Your email address will not be published.