Conducerea clubului Foresta Suceava a anunțat că șansele ca echipa să facă deplasarea la Afumați la finalul acestei săptămâni sunt minime.

„Probabilitatea sa mergem la Afumati este aproape zero. Cred ca am ajuns la capatul puterilor. Nu avem niciun fel de resursa in acest moment ca sa putem face aceasta deplasare si cel mai probabil maine vom anunta Federatia Romana de Fotbal ca nu ne putem prezenta la acest meci. Din pacate, acest scenariu era destul de previzibil in ultima perioada, insa am sperat ca vor mai fi oameni care sa vina alaturi de noi si sa ne sprijine. Acest lucru din pacate nu s-a intamplat”, a declarat  Andrei Ciutac, președintele Consiliului de Administrație al clubului Foresta Suceava.

Și primarul municipiului Suceava s-a declarat dezamăgit de ceea ce poate întâmpla cu echipa de fotbal reprezentativă a orașului. „Sunt destul de intristat de ceea ce se intampla la fotbal. Se pare ca nu a dat rezultate initiativa mea de a face o colecta publica pentru Foresta. Inteleg ca s-au strans putini bani, dar, eu, ca primar, nu vad ce as putea sa fac mai mult decat atat. Vreau sa sprijin fotbalul, dar trebuie sa respectam legea. In masura in care nu se strange suma necesara pana pe 18 mai, vrem – nu vrem, se va desfiinta echipa de fotbal Foresta Suceava. Am vazut multe comentarii, toata lumea vrea fotbal, toata lumea iubeste Foresta, dar, si in tarile civilizate, cei care iubesc fotbalul mai si platesc. Aici se asteapta sa plateasca numai primaria. Platim pana la urma noi, dar trebuie sa avem baza de legalitate. M-au mai intrebat altii de ce s-a ajuns in aceasta situatie la Foresta. Nu este problema mea pentru ca este un club privat, dar, daca vreti o explicatie oficiala, s-a ajuns aici pentru ca in acest an bugetul s-a aprobat tarziu. Eu am fost sambata la meci, chiar a fost un meci frumos, ma gandeam ca reusim sa salvam cumva echipa, dar asa cum merg lucrurile azi se pare ca nu se poate”, a declarat Ion Lungu, conform gazetasv.ro.

Până în acest moment, la colecta organizată de primarul Sucevei pentru salvarea Forestei, s-au strâns circa 2600 de lei.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.