CSM Politehnica Iași a câștigat partida disputată aseară, pe teren propriu, în fața formației Pandurii Tg. Jiu. Așa cum tehnicianul Eugen Neagoe promitea înaintea întâlnirii, ieșenii nu au marcat doar o singură dată, ci de trei ori în poarta gorjenilor.

După un început șters de meci, Bojan Golubovic a ieșit la rampă cu o lovitură de cap în minutul 34, în urma unei centrări a lui Țigănașu. La pauză, scorul era 1-0 pentru gazde, iar alb-albaștrii au continuat să atace echipa condusă de Flavius Stoican, antrenorul Pandurilor încercând în zadar să schimbe registrul tactic în repriza secundă. Același Golubovic a marcat spectaculos în minutul 80, dintr-o semifoarfecă demnă de Copacabana, așa cum a semnalat pagina oficială a Politehnicii. Scorul final a fost stabilit cu 4 minute înainte de final, atunci când șutul lui Răuță, deviat de un fundaș gorjean a intrat în plasa tânărului Popescu.

Vreau să felicit jucătorii pentru rezultat. Trebuie să profităm de acest moment bun, să jucăm la fel până la final. Aveam  foarte puţine puncte când a început play-out-ul, iar acum suntem lideri. Mai avem cinci meciuri dificile, fiecare echipă vrea să lupte până la capăt, noi vom face  tot posibilul pentru a rămâne lideri. După zece meciuri fără înfrângere, băieţii merită felicitaţi pentru efortul lor, mai ales că nu sunt plătiţi de trei luni. Numai preşedintele ne poate lămuri”, a declarat Eugen Neagoe la finalul meciului.

Etapa viitoare, CSM Politehnica va evolua în deplasare, în compania formației ACS Poli Timișoara.

Leave a Reply

Your email address will not be published.