CSM Politehnica – Pandurii Tg. Jiu, astăzi, ora 18.00

CSM Politehnica Iași are o nouă șansă de a se distanța în clasamentul play-out-ului din Liga 1 de fotbal. După ce Gaz Metan Mediaș nu a reușit să câștige niciuna din ultimele patru partide, echipa antrenată de Eugen Neagoe poate pune 3 puncte între ea și medieșeni, dar se poate distanța și la 4 puncte de FC Voluntari, formație care a ajuns să se lupte în fruntea play-out-ului după ce a obținut 3 victorii în ultimele 3 meciuri.

Frăsinescu este incert înaintea întâlnirii din această seară, locul fundașului urmând a fi luat de Ciucă în centrul defensivei, alături de Mihalache. Tehnicianul ieșean are un semn de întrebare și în privința portarului titular, după ce Caparco a reușit un meci excelent etapa trecută, pe terenul Concordiei și ar merita titularizarea în poarta Politehnicii în această seară.

“Vom face tot ce depinde de noi să câştigăm. E bine că nu am pierdut de nouă meciuri, însă, după trei remize nu avem altă variantă decât victoria în disputa cu Pandurii. Nu am marcat de trei partide, nu a fost doar vina atacanţilor, ci a întregii echipe. Luni sunt convins că vom da mai multe goluri, chiar dacă Pandurii este o echipă incomodă, care are în continuare şanse de salvare”, a declarat Eugen Neagoe înaintea meciului împotriva Pandurilor.

Tichetele pentru disputa de astăzi se găsesc până la ora 18.00, la casa de bilete de la stadion. Prețurile biletelor sunt 5 lei la peluză și 10 lei la Tribuna A și B.

Leave a Reply

Your email address will not be published.