Cristi Pustai

Cristi Pustai

FC Botoșani va întâlni în această seară, de la ora 18:00, în Capitală, formația FC Voluntari, într-un meci extrem de important pentru partea a doua a clasamentului Ligii 1. Fără Martinus, menajat de Cristi Pustai după o accidentare suferită în săptămâna premergătoare meciului, moldovenii merg în Șoseaua Ștefan cel Mare hotărâți să obțină toate cele 3 puncte, dar recunosc faptul că ar fi mulțumiți și cu un punct în fața Voluntariului.

“Jucăm un meci cu o contracandidată şi orice rezultat pozitiv este bun pentru noi. Şi un egal, pentru că este un punct. Nu ne temem de cei de la Voluntari cum nu ne-am temut de nimeni până acum. Trebuie să încercăm să fim echipă periculoasă pe contraatac. Acum suntem o echipă care a reuşit să înscrie şi anul trecut, după un meci cu Petrolul a urmat o serie bună. Până acum am luat puţine puncte din deplasare, chiar dacă am avut şanse să scoatem rezultate bune. A fost o problemă, de descătuşare, hai să zicem de moral. Cred că orice echipă este de moral. După un joc bun ai moral bun şi ai încredere mai mare în tine. Cred că şi noi acum suntem cu un moral bun. În acest moment, orice punct, chiar dacă este pe teren propriu sau deplasare, se adună, a declarat Cristi Pustai.

În cazul unei înfrângeri, echipa botoșăneană ar rămâne la 2 puncte de locul de baraj, iar emoțiile în ceea ce privește retrogradarea ar fi din ce în ce mai mari pentru formația care a reprezentat România în Europa League în vara trecută.

Partida dintre FC Voluntari și FC Botoșani va fi transmisă de DigiSport, DolceSport și LOOK.

Leave a Reply

Your email address will not be published.