Gomo Onduku

Gomo Onduku

CSMS Iași se întoarce astăzi în țară după ce a încheiat stagiul de pregătire derulat în localitatea Bolu din Turcia. Deși s-au declarat mulțumiți de perioada de pregătire, oficialii clubului din Copou au în continuare bătăi de cap în ceea ce privește completarea lotului de jucători. Conducătorii ieșeni vor să mai aducă doi fundași centrali și un atacant. Testat la ultimul amical din Turcia, stoperul Sembroni nu a confirmat, iar moldovenii au renunțat la serviciile sale. În ceea ce-l privește pe celălalt jucător testat, atacantul Piccioni, situația este încă neclară, legitimarea sa fiind pusă sub semnul întrebării.

Gomo Onduku s-ar putea întoarce sub comanda lui Nicolo Napoli.

Vestea bună pentru alb-albaștri pare să vină de la un fost jucător de bază din sezonul trecut. Președintele CSMS, Florin Prunea a declarat că atacantul Gomo Onduku s-ar putea întoarce în Copou. „Am redeschis discuţiile cu Onduku, să vedem care este situaţia lui medicală.” a spus șeful executivului ieșean pentru ZDI.ro

După revenirea acasă, fotbaliștii ieșeni nu vor avea prea mult răgaz. Nicolo Napoli a programat mâine seară primul antrenament în Copou.

Leave a Reply

Your email address will not be published.